Ons netwerk

Als directe drankenhandel van Alken-Maes zorgen we voor volledige operationele en financiële ondersteuning. Maar ook de partners in ons netwerk zorgen voor extra slagkracht. Het zijn stuk voor stuk A-merken die jou behalve producten van topkwaliteit (bier, koffie, frisdrank, etc.) allerlei voordelen bieden.

Netwerk

De voordelen van ons netwerk

Specialisten

Voor elk aspect van de drankenbusiness hebben we juiste specialisten in huis. Samen met onze partners helpen we jou de lekkerste cocktail maken of een evenwichtige wijnkaart samenstellen. Een baristatraining nodig zodat je je klanten de perfecte espresso kunt schenken? Het kan allemaal!

Verkoopsondersteuning

Samen met de salesteams van onze partners helpen we je met … alles! Lees: van de samenstelling van je menukaart tot je prijszetting. We zorgen ook geregeld voor acties en promoties.

Technische bijstand

Gekwalificeerde technici zorgen voor de perfecte afstelling van je koffiemachine, regelmatige reiniging van je leidingen of snelle interventie bij defecten of storingen.

Het juiste materiaal

De juiste tapinstallatie en leidingen, de meest geschikte koffiemachine? Elke drank in het juiste bijpassende glas? Daar zorgen we samen met onze partners voor.

 

Kortom: dankzij onze totaalaanpak en deze extra ruggensteun kun jij je klanten de perfecte ervaring aanbieden. Slim geserveerd, dankzij ons netwerk!

Bardot-installatie
CTS_2

Waarom kiezen voor Amadrinks?

  • klantgerichte aanpak
  • de beste kwaliteit
  • extra advies en ondersteuning
  • vlotte service
  • op maat van jouw behoefte
Onze totaalaanpak

De partners in ons netwerk